Hoşgeldiniz  

Kemer’de ‘Rock Festivali’ heyecanı

Semih Köken | 14 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de ‘Rock Festivali’ heyecanı

 KEMER Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenecek ‘Kemer Rock Festivali’ 21- 23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Tayyar Gül, Kemer Rock Festivali Organizatör Serbülent Özkan, genel koordinatör Uğurcan Özver, Antalya’daki Kubi Cafe’de düzenledikleri basın toplantısında bu yıl ilki gerçekleştirilecek ‘Kemer Rock Festivali’ hakkında bilgi verdi.

Kındılçeşme mevkiinde 60 dönüm alanda gerçekleşecek Rock Festivali’nin Kemer Belediyesi’nin destekleriyle düzenleneceğini belirten KETOB Başkanı Tayyar Gül, festivalin Kemer’e canlılık ve renk katacağını, rock müziği severlerin ilçede buluşacağını söyledi.

MÜZİKSEVERLER KAMP YAPACAK

KETOB Başkanı Tayyar Gül, festivale 16 yerli rock müzik grubunun katılacağını da açıkladı. Başkan Gül, 60 dönümlük festival alanının 30 dönümünde müzikseverlerin kamp kuracağını vurgulayarak, “Sabah saatlerinde toplu halde yoga yapılacak, gündüz akşama kadar sürpriz programlar ve yarışmalar düzenlenecek, alana kütüphane kurulacak, saat 17.00’den itibaren de konserler başlayacak ve saat 02.00’ye kadar sürecek” dedi.

SENEYE ULUSLARARASI OLACAK

Festivalin organizatörü Serbülent Özkan ise Kemer’de halkın faydalanabileceği çok fazla alan kalmadığına dikkati çekerek, “Kemer Rock Festivali gibi ilçeye yeni bir soluk aldıracak organizasyonlar sayesinde bazı alanlar kalıcı olur. Festivali önümüzdeki yıldan itibaren de uluslararası hale getireceğiz” dedi.

ROCK MÜZİK GRUBUPLARI KATILACAK

21 Eylül Perşembe akşamı başlayıp 23 Eylül Cumartesi akşamı sona erecek festivalin genel koordinatörü Uğurcan Özver de festivale, ‘Mor ve Ötesi’, ‘Flört Redo’, ‘Necati ve Sazkolar’, ‘Piz’, ‘Keti’, ‘Pentagram’, ‘Yüksek Sadakat’, ‘Can Gox’, ‘Niyazi Koyuncu’ ve ‘Eski’ adlı rock müzik gruplarının katılacağını vurguladı.

FESTİVAL PROGRAMI:

21 Eylül Perşembe: Mor ve Ötesi- Flört- Redo- Necati ve Sazkolar, Set

22 Eylül Cuma : Emre Aydın- Pinhani- Kurtalan Ekspresi- Pera- Pizz-Keti

23 Eylül Cumartesi: Pentagram- Yüksek Sadakat-Can Gox-Niyazi Koyuncu-Eski

FOTOĞRAFLI

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya – ANTALYA

Foto 1 indir

KEMER BELEDIYESI'NIN DESTEGIYLE DUZENLENECEK 'KEMER ROCK FESTIVALI' 21- 23 EYLUL TARIHLERINDE GERCEKLESTIRILECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEMER BELEDIYESI'NIN DESTEGIYLE DUZENLENECEK 'KEMER ROCK FESTIVALI' 21- 23 EYLUL TARIHLERINDE GERCEKLESTIRILECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle