Hoşgeldiniz  

Kemer’de Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

SEMİH KÖKEN | 26 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Milletçe öğretmenlere verdiğimiz değerin ifadesi olarak kutlanan “24 Kasım Öğretmenler Günü’, ülkemiz genelinde olduğu gibi Kemer’de düzenlenen programla kutlandı.
Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Memurlarının öğretmenlere salon kapısında birer buket çiçek takdimi ile başlayan proğram Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile devam etti.
Kemer Belediyesi Kültür Salonunda “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle düzenlenen programa Kemer Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel İlç Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

Sırasıyla; Emekli öğretmenlere “Üstün Şeref Belgesi” töreni, Şiir Kompozisyon ve Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdimi, Ben Öğretmen Olmak İstiyorum adlı oratoryo, Öğrenci gözüyle öğretmen temalı slayt gösteri, tek kişilik dans gösterisi, öğrenci şiiri ve Kemer Öğretmenler Korusundan bir birinden güzel türkü ve şarkılar.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve ayakkabılar
Görüntünün olası içeriği: 18 kişi, gülümseyen insanlar

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle