Hoşgeldiniz  

Kemer’de öğrencilere bisiklet

Semih Köken | 22 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de öğrencilere bisiklet

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde belediyenin çalışmanı kapsamında 100’ü aşkın öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Kemer Belediyesi tarafından Tekirova Halit Narin İlkokulu ve Yenimahalle Hacı Hafize Saygan İlkokulu’nda öğrencilere bisiklet dağıtıldı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, belediye başkan yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Nuray Minta ile meclis üyesi Recep Yılmaz, Semih Top ve daire müdürlerinin katıldığı törenlerin ilki Tekirova Halit Narin İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Okul Müdürü İsmail Aksöz, bugüne kadar görev yaptığı illerde eğitime bu kadar destek veren bir belediye görmediğini ve duymadığını belirterek, Başkan Mustafa Gül ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Gül de “Eşim ilk bisiklete 17 yaşında kavuşmuş, bu konuda hep hayıflanır. Ben de çocukluğumda bisiklete binmek için akşama kadar sıra bekliyordum. Çünkü arkadaşlarımda bisiklet vardı, bende yoktu. Bu sıkıntıları Kemerli çocuklarımız yaşamasın diye yaşı bisiklete binmeye müsait olan 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerine bisiklet hediye ediyoruz. Geçen yıl 1650 bisiklet verdik, bu yıl ise 600 çocuğumuzu daha bisiklete kavuşturacağız” dedi.

EĞİTİME TAM DESTEK

Tekirova Halit Narin İlköğretim Okulu 6’ıncı sınıf öğrencilerine bisikletlerini eşi Neşe Gül, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte teslim eden Mustafa Gül, ardından Yenimahalle Hacı Hafize Saygan İlkokulu’nda bisiklet dağıttı. Her iki okulda da ikinci teslimi gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Gül, “7 ve 8’inci sınıflara bisiklet verilmişti. Şimdi de 6’ncı sınıf öğrencilerine hediye ediyoruz. Yıl boyunca törenlerimiz devam edecek. Böylece çocuklarımız hem okullarına ulaşım imkânı bulacak, hem de sağlıklı yaşam için spor yapacak. Ayrıca başarılı öğrencilere tablet dağıtımını da sürdüreceğiz” diye konuştu.

SERVİS MÜJDESİ

Başkan Gül, Kemerli veli ve öğrencilere servis müjdesi de verdi. Büyükşehir Belediyesi ile yaptıkları görüşmede ilk aşamada 6 öğrenci servisi izni aldıklarını kaydeden Başkan Gül, “Okul müdürleri, maddi yetersizlik nedeniyle servis ücreti ödeyemeyen öğrencileri tespit edip bize bildirecek. İlk etapta 6 okul servisi ile öğrencilere ücretsiz hizmet vereceğiz. Bu konuda sıkıntı yaşayan velilerin yardımına koşmak istiyoruz. Gelecek öğretim yılında bu hizmet başlayacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle