Hoşgeldiniz  

Kemer’de konteynerler yer altına iniyor

SEMİH KÖKEN | 26 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de konteynerler yer altına iniyor

Kemer ilçesinde çöplerden kaynaklanan koku ve görüntü kirliliğini önlemek amacıyla çöp konteynerleri yer altına alınıyor. İlk yeraltı konteynerinin açılışını yapan Başkan Mustafa Gül, “Belediyemizin kendi imkânları ile imal etmeye başladığımız bu sistem ile ilçemizi daha temiz ve daha modern olacak” dedi

Kemer Belediyesi, ilçedeki çöp konteynerlerini yer altına alıyor. Atıkları yer altında izole ederek koku, çöp suyu sızıntısı ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesini sağlayan yeraltı çöp konteynerlerinin imalatı ve montajı tamamen Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılıyor. Kemer ilçesindeki ilk yer altı çöp konteyneri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından Arslanbucak Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Bu sistemin ilçe genelinde yaygınlaştırılacağını vurgulayan Başkan Gül, “Bu projenin patenti Muratpaşa Belediyesi’ne ait. Oradan gerekli izinleri aldıktan sonra sisteme geçiş yaptık. Tamamen belediyemizin kendi imkânları ile imal etmeye başladığımız yer altı konteynerleri ile Kemer’i herkesin yaşamaktan mutlu olduğu, daha çağdaş ve daha temiz bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Yeni sistemin ilçemize hayırlı olmasını dilerken emeği geçen tüm personelinize teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle