Hoşgeldiniz  

Kemer’de Kadir Gecesi coşkusu

Semih Köken | 11 Haziran 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm A- A+

Kemer’de Kadir Gecesi coşkusu

6 bin Kemerli iftarda buluştu

Kemer Belediyesi’nin bu yıl 9’uncu kez düzenlediği Geleneksel Kadir Gecesi İftarı’nda 6 bin Kemerli bir araya geldi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde yapılan iftara CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak da katılarak Kemerlileri selamladı.

Kemer Belediyesi Geleneksel Kadir Gecesi İftarı, Lise Caddesi’nde yapıldı. Turizmcilerin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyona katılım yüksek oldu.

CADDEDE İNSAN SELİ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül’ün ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İl Sekreteri İlkay Budak, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Antalya Milletvekili Adayı Aydın Özer, Kemer Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve yaklaşık 6 bin Kemerli katıldı. Lise Caddesi boyunca sıralanan sandalye ve masalarda oruçlarını açan Kemerliler hep birlikte Kadir Gecesi duasını ettiler.

ÖRNEK BİR ORGANİZASYON

Ortak iftarların önemli bir Ramazan geleneği olduğunu kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, “Kemer’de belediyemiz ile turizmcilerin el ele vererek böyle güzel bir organizasyon düzenlemesinden ve bu organizasyonda Kemerlilerle buluşmaktan çok mutlu oldum. Ramazan paylaşım ayıdır ve burada güzel bir paylaşım örneği yaşadık. Şimdiden tüm Kemerlilerin, Antalyalıların ve islam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

KEMERLİLERE TEŞEKKÜR

Geleneksel hale getirilen Kadir Gecesi İftarı’nın 9’uncusunu düzenlediklerini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, “Bugün buraya gelerek bizle ekmeğimizi bölüşen, bizle birlikte dua eden tüm hemşehrilerimize ve değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Yemeğimizi onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız, ilçe başkanımız ve  milletvekili adayımıza ayrıca şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle