Hoşgeldiniz  

Kemer’de Hastalara film gösterimi

SEMİH KÖKEN | 13 Ocak 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Hastalara film gösterimi

KEMER Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalar için her hafta film gösterimi uygulaması başlatıldı.

Kemer Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaların moralini yükseltmek ve memnuniyeti artırmak amacıyla her hafta çarşamba günü film gösterimi uygulaması başlatıldı. Uygulamanın ilki İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, Ak Parti İlçe Başkanı Halit Çilengir’in de katılımıyla yapıldı.

Başhekim Dr. Yılmaz Çiftçi, etkinliğin her hafta çarşamba düzenli olarak yapılacağını söyledi. Dr. Çiftçi, “Ekip arkadaşlarımızla bir hayalimiz vardı. Kemer Devlet Hastanesi’ni Türkiye’nin sayılı butik hastanesi haline getirmek. Bu bağlamda Kemer’de yaşayan halkımıza ve Kemer’e gelen yerli ve yabancı misafirlerimize en iyi sağlık hizmetini sunmak, kalite standartlarını oluşturmak ve bütün süreçleri de gelen misafirlerimizin lehine geliştirmek. Personel ve hasta memnuniyetini artırmak, misafirlerimizle birlikte film seyretmeyi de bu etkinliklerden biri olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Hastanenin radyoloji uzmanı Dr. Mahmut Gazi Yılmaz’ın gitar dinletisi sunduğu etkinlik, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı ‘Babam ve Oğlum’ filminin gösterimiyle sona erdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle