Hoşgeldiniz  

KEMER’DE FUTBOL TURİZMİ OFLAZ’LA HAREKETLEDİ

SEMİH KÖKEN | 26 Aralık 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER’DE FUTBOL TURİZMİ OFLAZ’LA HAREKETLEDİ

 

Oflaz Turizm bünyesinde kiralanarak Kemer’in kış turizminin canlandırmak adına hayata geçirilen Oflaz Futbol  Kompleksi , kış operasyonlarına başlayarak, ilk takımlarını ağırlamaya başladı. Oflaz Futbol kompleksi Kemer 1 Bölgesinde 22 dönümlük alanda yer alıyor.

İlk olarak BAL Ligi takımlarından Kastamonu Özel İdare KHS. ve Silopispor’un konuk edildiği Oflaz Spor Kompleksi, önümüzdeki, günlerde birçok profesyonel kulüp ve yurt dışından gelen takıma da ev sahipliği yapacak. Oflaz Turizm Genel Direktörü Ozan Güven, “Bundan sonra Kemer’in futbol turizmi açısından, Türk Futbolunda Kemer’in adının geçmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İlk futbol kulüplerimizi sahalarımızda ağırlamanın ve onlara en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz!

 Hedeflerinin Kemer’de özellikle kış döneminde futbol turizmini canlandırmak olduğunu söyleyen Oflaz Turizm Genel Direktörü Ozan Güven, bu konuda ellerini taşın altına soktuklarını belirerek“Kemer’in futbol turizmi ile anılması adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlk futbol kulüplerimizi sahalarımızda ağırlamanın ve onlara en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Bundan sonra Kemer’in futbol turizmi açısından, Türk Futbolunda Kemer’in adının geçmesi adına çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Muhteşem doğası ile Aralık ayının sonuna gelinmesine rağmen dağlarında karı olan, halen denizine girilebilen bir yer olan Kemer’in ne kadar değerli olduğunun bir göstergesidir bunlar. Bu arada Türkiye’den çok sayıda takımın yanı sıra sürpriz görüşmeler içinde olduğumuz birçok Avrupalı kulüp de tesislerimizin konuğu olacak” dedi.

Kemer’i seçiyoruz, burada iyi çalışıyoruz, mutluyuz!

Kamp yerini Kemer olarak seçen kulüpler de çalışmalarından ve hizmetlerden mutlu. Kemer’de iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyleyen kulüp yetkilileri Oflaz Futbol Kompleksinin de kalitesinden oldukça memnun.

Ne dediler?

Özel İdare KHS Teknik Direktörü Sait Taş yaptığı açıklamasında, “ Antalyalı olarak kamp yeri olarak da özellikle Kemer’i tercih ettik. Kemer aşığı bir insanım. Oflaz sahalarından faydalanıyoruz. Burada güzel bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Özellikle sahalardan çok memnunuz ve yöneticilerimizde çok etkilendiler ve memnun oldular. Şu anda çok iyi bir kamp ortamı geçiriyoruz.  Bunu sağlayanlara da çok teşekkür ediyorum. Grubumuzun en az bütçeli iki takımından birisiyiz.  Hedefimiz şampiyonluk. Benim hedefim her gittiğim yerde şampiyonluk olmuştur.  Şu anda liderle beş puan fark var. Maliyetsiz değişiklikler yaptık ve ikinci yarı sonunda şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

Silopispor Genel Menajeri Muzaffer Şengül, “ Bize gösterilen ilgiden ve alakada dolayı her yıl kamp için Kemer’i seçiyoruz. Buradaki Oflaz Futbol Kompleksi sahaları oldukça kaliteli. Çalışmalarımızdan son derce memnunuz. İyi ki de burayı seçmişiz. Takımımız günde çift idmanla çalışmalarını sürdürüyor. Eksikliklerimizi görüyor ve güç depoluyoruz. Kemer’de iyi bir çalışma dönemi geçirip ikinci yarıya hazır hale gelmek istiyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle