Hoşgeldiniz  

Kemer’de cumhuriyet coşkusu

SEMİH KÖKEN | 25 Ekim 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de cumhuriyet coşkusu

Kemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı ve Edip Akbayram konseri düzenlenecek. Başkan Mustafa Gül, “Cumhuriyet coşkumuzu haykırmak için binlerce Kemerli ile beraber yürüyüp hep bir ağızdan türkü söyleyeceğiz” dedi.

 

 

Kemer Belediyesi; cumhuriyetimizin 95’inci yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı onuruna fener alayı ve Edip Akbayram konseri düzenliyor.

 

ÖNCE FENER ALAYI SONRA KONSER

29 Ekim Pazartesi günü saat 18.30’da Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda toplanacak olan Kemerliler, Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, meclis üyeleri ve diğer protokol üyeleriyle birlikte fener alayı ve bayrak yürüyüşü gerçekleştirecek. Fener alayı Kemer Belediyesi önüne kadar devam edecek. Kemer Belediyesi ana hizmet binası önünde saat 21.00’de gerçekleştirilecek konserde ise özgün müziğin güçlü sesi Edip Akbayram sahne alacak.

 

“TÜRKÜMÜZÜ BİRLİKTE SÖYLEYELİM”

Tüm Kemerlileri ve Kemer’deki misafirleri fener alayına ve konsere davet eden Başkan Gül, “Ebedi önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözünde anlamını bulan Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü coşkusunu gelin birlikte yaşayalım. İlçemizde düzenleyeceğimiz fener alayında hemşerilerimle kol kola yürümekten ve Edip Akbayram konserinde hep bir ağızdan türkü söylemekten büyük bir onur duyacağım. Bu duygularla Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Aynı şekilde cumhuriyeti ve kazanımlarını kararlılıkla koruyan çok değerli halkımıza da sevgi ve saygılarımı iletiyorum” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle