Hoşgeldiniz  

Kemer’de coşkulu fener alayı

SEMİH KÖKEN | 30 Ekim 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de coşkulu fener alayı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı’na katılan binlerce Kemerli ellerinde bayraklar ve meşalelerle yürürken,  hep bir ağızdan ‘Andımız’ı da okudular.  

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı’na Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, oğlu İsmail Gül, kızı Lavin Gül, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Kumbul, Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve binlerce Kemerli katıldı.

Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Kemerliler, Cumhuriyetimizin 95’inci yıl dönümü coşkusunu burada yaşamaya başladılar. Meydanda konuklarını karşılayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, hemşerileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kemer Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Kemer Belediyesi önüne kadar devam eden Fener Alayı boyunca “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” ve Türkiye laiktir laik kalacak”, “Ne mutlu Türküm diyene” gibi sloganlar atan Kemerliler hep bir ağızdan “Andımız”ı okudular.  Yürüyüş boyunca Onuncu Yıl Marşı da söylendi.

Fener alayına katılan tüm hemşerilerine ve Antalya’dan gelen konuklarına teşekkür Başkan Gül, “ Cumhuriyetimizin 95’inci yıl dönümünü hemşerilerimize birlikte ve bu kadar büyük bir coşku ile  kutlamak ben ve ailem için büyük bir mutluluk ve onurdur. Cumhuriyetimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle anıyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle