Hoşgeldiniz  

Kemer’de çocuk istismarı protesto edildi

Semih Köken | 19 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de çocuk istismarı protesto edildi

 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde Kemer İlçe Stadı’nda düzenlenen protesto gösterisinde çocuk istismarını ve kadına şiddet protesto edildi.

Kadınlar Üçüncü Lig’de mücadele eden Kemer Belediye Spor Kadın Futbol Takımı ile Burdurspor Kadın Futbol Takımı’nın Kemer İlçe Stadyumu’nda yaptığı maça her 2 takım da çocuk istismarını ve şiddeti protesto eden pankart ve afişlerle çıktılar. Ardından seyirciler de protestoya katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde stadyumda toplanan kadınlar ile çocuklar çocuk istismarını ve kadına şiddeti protesto etti. Protesto gösterisinde CHP Kemer İlçe Kadın Kolları ile Gençlik Kolları üyeleri de yer aldı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, meclis üyeleri Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş, CHP Kemer eski İlçe Başkanı Erdem Cesur, belediye mahalle sorumluları, birim müdürleri ve çok sayıda Kemerli de protestoya tribünlerden dâhil oldu. Maç boyunca tribünlerde “Çocuğa Şiddet ve Tecavüze Hayır” sloganları atıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle