Hoşgeldiniz  

Kemer’de Çanakkale Şehitleri Saygı ile Anıldı

Semih Köken | 18 Mart 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de Çanakkale Şehitleri Saygı ile Anıldı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de düzenlenen Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü ve Şehitleri Anma Programı’na katıldı. Başkan Gül, 18 Mart mesajında , “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum “ dedi.

Tarihimizde önemli bir yeri olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla Antalya’nın Kemer ilçesinde tören düzenlendi. Törene, Kemer Kaymakamı Vekili İbrahim Keklik, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan, Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Kaymakam Vekili İbrahim Keklik ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Tören daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’ndaki şehitlerimizi  anma programla geçildi. İlçe genelinde yapılan yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Boyalı ve İlçe Jandarma Komutan vekili Görkem Güncan tarafında verildi. Tören, Ünal Aysal Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerinin hazırladığı “Şehadet Mektupları” isimli tiyatronun ardından tamamlandı.

 

“ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü  mesajında  “Türk milletinin destan yazdığı ve dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirttiği Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Ebedi Liderimiz Atatürk’ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği bu çok anlamlı zaferin yıl dönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 103 yıl dönümü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanında tören, Kaymakamlık ve Belediyenin çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Törene, Kemer Kaymakam Vekili Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Boyalı, Jandarma Garnizon Komutanı Görkem Güncan, Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Sahil Bot Komutanı Hasan Özak, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aydemir, Dair Müdürleri, Okul Yöneticileri, Jandarma, Sahil Güvenlik, Emniyet personeli, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Cumhuriyet meydanından sonra TÜREM Konferans salonunda devam edilen tören, saygı duruşu istiklal marşımız, günün anlam ve önemini belirtilen konuşma, kemer’de yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ve Kemer Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Şahadet Mektupları” Tiyatro gösterisinin ardından son buldu. 

HABER FOTO  REŞAD AYDOĞDU

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, kalabalık ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar, gökyüzü, sakal ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, ağaç, gökyüzü, ayakkabılar ve açık hava
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, kalabalık ve açık hava

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle