Hoşgeldiniz  

Kemer’de büyük organizasyon

Semih Köken | 11 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer’de büyük organizasyon

Down Olympos-4 büyük kapışması bu hafta sonu yapılıyor. Organizasyonun seyircilere açık olan etabı 14 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Tahtalı (Olympos) Dağı zirvesinde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün start bayrağını indirmesi ile başlayacak

Dünyanın en hızlı gelişen bisiklet branşlarından biri olan Enduro dağ bisikleti formatındaki Türkiye’nin ilk ve tek organizasyonu olan Çamlıca Gazozuna Kapışalım Down Olympos-4, bu hafta sonu başlıyor.

Bu yıl yabancı sporcuların da katılımının olacağı organizasyonun en heyecanlı seyirci noktası 13 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00– 17.00 arasında gerçekleştirilecek sıralama turlarının yapılacağı Kemer ilçesinde bulunan Çalıştepe’de olacak.

Bu heyecanlı organizasyonun seyircilere açık olan etabı 14 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da Tahtalı (Olympos) Dağı zirvesinde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün start bayrağını indirmesi ile başlayacak.  Toplam 34 kilometre uzunluğunda 5 özel etaptan oluşan zorlu ve maceralı parkur, Kemer Kuzdere’de bulunan Kanyon Park’taki bitiş noktasında son bulacak. Organizasyon ödül töreni ve kapanış partisi saat 16.30’da, Antalya bölgesinden çok sayıda bisiklet severin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle