Hoşgeldiniz  

Kemer’de ‘Bir kuruş israf edilmiyor’

Semih Köken | 15 Şubat 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de ‘Bir kuruş israf edilmiyor’

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, bünyelerindeki bütün araçların bakım ve onarımlarını kendileri yaparak büyük bir tasarruf sağladıklarını söyledi. Başkan Mustafa Gül, “Kamunun bir kuruşunu israf etmeden belediyemizde en verimli hizmeti veriyoruz” dedi.
KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, BUNYELERINDEKI BUTUN ARACLARIN BAKIM VE ONARIMLARINI KENDILERI YAPARAK BUYUK BIR TASARRUF SAGLADIKLARINI SOYLEDI.(FOTO:KEMER-DHA)
Kemer Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı tamirhane, depo, akaryakıt ve araç yıkama istasyonuyla bütçede büyük tasarruf sağlandı. İş makinesi, kamyon, kamyonet, otobüs, minibüs, otomobil, çekici, römork ve tankerden oluşan 158 aracın bakım, onarım, akaryakıt dolumu, yıkama ve yağlama işleri belediye bünyesinde gerçekleştiriliyor.

PARADAN VE ZAMANDAN TASARRUF

Fren kampana bakım cihazı, klima gaz basma cihazı, akü takviye cihazı, kaporta tamir ekipmanı, lastik tamir araçları alarak hem bütçeden, hem de zamandan tasarruf eden Kemer Belediyesi, aynı zamanda araçlarının yedek parçalarının yüzde 75’ini kendi deposundan temin ediyor. Tüm taşıtların yağ, akaryakıt gibi ihtiyaçları da toptan alınarak daha ucuza mal ediliyor. Ayrıca belediyenin kırtasiye, temizlik malzemesi gibi ihtiyaçları da toplu olarak alınarak israfın önüne geçiliyor.

GÜL: İSRAFI ÖNLÜYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Belediyemiz bünyesinde bütün araçların bakım ve onarımlarını büyük oranda kendi ekibimiz ve toptan aldığımız yedek parçalarımızla gerçekleştirerek tasarruf yapıyoruz. Tüyü bitmedik yetimlerin hakkı olan kamu kaynaklarının israf edilmesinin önüne geçiyoruz. Daha az para harcayıp daha çok çalışarak halkımıza en verimli şekilde hizmet veriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın emrinde olacağız” dedi.

ARAÇLAR HALKIN EMRİNDE

Kemer Belediyesi ayrıca bünyesindeki otobüs ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarını halkın hizmetine sunuyor. Kaymakamlık, milli eğitim müdürlüğü, müftülük gibi kurumlarla spor kulüplerinden gelen talepler doğrultusunda toplu taşıma araçları tahsis ediliyor. Kemerli vatandaşın düğün, nişan, mevlit ve cenaze törenlerinde de belediyenin otobüs ve minibüsleri hizmetlerine sunuluyor. Ayrıca ilçeye gelen yabancı heyetlere araç tahsisi yapılarak tanıtıma ve turizme katkı sağlanıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle