Hoşgeldiniz  

Kemer’de Belediyeden Gençlere 19 Mayıs Coşkusu

Semih Köken | 20 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de Belediyeden Gençlere 19 Mayıs Coşkusu

Kemer Belediyesinin gençlere yönelik düzenlediği, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Sanatçı Teoman Antalya’nın Kemer ilçesinde konser verdi.


Konser öncesi sahnede bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, izleyicilerin19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Gül, konsere gelenlerden şehitler için saygı duruşunda bulunmaları ve İstiklal Marşı’nı okumaları için rica da bulundu. Gençlerle birlikte Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı’nı söyleyen Başkan Mustafa Gül’ü dakikalarca alkışladılar.
Başkan Mustafa Gül yaptığı açılış konuşmasında; çok önemli bir geçiş dönemimiz var. Bu dönemlerde sizin gibi aydın düşünen, büyük düşünen sizin gibi gençlere çok ihtiyacımız var. Özelikle son zamanlara baktığımız zaman ülkemizin bu karanlık günlerden kurtulabilmesi için siz değerli gençlerimizi, sabırlı, saygılı ve ülkesini severek sahip çıkması lazım. Onun için Atamız 19 Mayıs’ı 97 yıl önce bu güzel günü gençlerimize bırakmış. Atamız bize çok güzel bir Cumhuriyeti bırakırken, çocuklarımıza 23 Nisan’ı Gençlerimize 19 Mayıs’ı, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı armağan etmiştir. Tabi ki bir Müslüman ülkede yaşıyoruz iki de değerli dini bayramımız var. Biz milli duygularımızı yaşamadan diye sözlerine devam eden Başkan Gül; manevi duygularımızı ve inançlarımızı yaşamamız mümkün değil. Eğer cumhuriyetimiz olmasaydı ne Ramazan Bayramımızı, ne de Kurban Bayramımızı yaşamamız hiç de mümkün değildi. Dedi
Temmuz ayında yapılacak Altın Nar Kültür ve Sanat festivaline de değinen Başkan Gül; Temmuz’da Kemer’de Altın Nar Festivali yapılacağını hatırlatarak, festival kapsamında Mustafa Sandal, Funda Arar, Hasan Yılmaz ve Bülent Ersoy’un konser vereceğini ifade etti. Konuşmasının sonunda Başkan Gül “Ne Mutlu” sözünü kendisi söylerken gençler de “Türküm” diyerek güzel bir görüntü sergilediler. Daha sonra ilçe stadyumunda sahneye çıkan Rock yıldızı Teoman, sevilen şarkılarını seslendirdi.
Yaklaşık iki saat sahnede kalan Teoman, söylediği şarkılarla konsere gelenlere güzel bir akşam yaşattı.
Konserde havai fişekler gökyüzünde güzel görüntülere sahne olurken konser sırasında Başkan Mustafa Gül, oğlu İsmail Hakkı Gül ile sahneye çıkarak, Rock yıldızı Teoman’a teşekkür ederek bir demet çiçek vererek teşekkür ettiler.
Konseri izlemeye gelenler, Teoman’ın seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik ederek, ellerindeki Türk Bayraklarını salladı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle