Hoşgeldiniz  

Kemer’de Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi açıldı

Semih Köken | 29 Nisan 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer’de Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi açıldı

Kemer’de marka mekanlar açılmaya birer birer devam ediyor. Son olarak Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi de Kemer’e “Merhaba” dedi
Kemer Hastane Caddesine açılan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisinin açılış törenine Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül,, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi kurucuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kemer’de marka mekanlar açılmaya devam ediyor. Kemer ilçe merkezinde son olarak Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi de hizmete girdi. Antalya’da 2009 yılında kurulan ve şu ana kadar yaklaşık 140 şubeye ulaşan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi kısa sürede Kemer’in ilgi gören mekanlarının arasına katılarak güzel mekanlarından biri olma yolunda.

BAŞKAN GÜL KAHVE PİŞİRDİ
Osmanli Bayram Efendi Kahvecisi Kemer‘in açılışına katılan Başkan Mustafa Gül elleriyle kahve pişirip protokol üyelerine ikram etti
Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve diğer protokol üyeleri birlikte ile işletmenin açılış kurdelesini kesen Başkan Gül, ardından ocak başına geçip kahve pişirdi. Başkan Gül, Osman Kahvecisi’nin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Bu vesile ile bizde  hayırlı işler dileriz

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle