Hoşgeldiniz  

Kemer’de Askere Gitmek İçin Dilekçe Verdiler

Semih Köken | 13 Ağustos 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Kemer ilçesinde bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve esnaf, gönüllü asker olmak için dilekçe verdi.

Türkiye‘de son dönemde artan terör olayları nedeniyle Kemer Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nuri Embiyaoğlu, sosyal medya üzerinden askerlik çağrısında bulundu.

Embiyaoğlu’nun başlattığı çağrıya, ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve esnaftan olumlu tepki geldi. Toplanan 85 dilekçe, Kemer Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin’e teslim edildi.

Berçin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kemerlilerin yanlarında olduğunu görmekten gurur duyduğunu dile getirdi. Onurlu davranışlarından dolayı Embiyaoğlu ve beraberindekilere teşekkür eden Berçin, “Vatanını ve bayrağını seven sizler gibi insanlarımız var. Sizin gibi insanlara daha ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde zaman ayırarak buraya gelmiş olmanız bizi gururlandırdı ve bize güç verdi. Bu bayrak ve vatan bölünmez bir bütündür” dedi.

Embiyaoğlu ise “Saçınızın kılına zarar gelse dünyayı yakarız. Her daim sizinle olduğumuzu bilmenizi isteriz. Verdiğimiz dilekçelerinde işleme alınmasını rica ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle