Hoşgeldiniz  

KEMER’DE 23 NİSAN COŞKUSU BİTMEDİ BAŞKAN GÜL 3 OKULDAKİ KUTLAMALARA KATILDI

Semih Köken | 24 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER’DE 23 NİSAN COŞKUSU BİTMEDİ BAŞKAN GÜL 3 OKULDAKİ KUTLAMALARA KATILDI

Kemer’de 23 Nisan kutlamaları devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül 3 ayrı okuldaki törenlere katılarak öğrenciler, veliler ve öğretmenler ile birlikte bayram coşkusunu yaşadı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçedeki 3 okulun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu. Göynük İlkokulu’ndaki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına katılan Gül, burada anaokulu öğrencilerinin hazırladığı defileyi ve çeşitli gösterileri izledi. Etkinliğe Kemer Belediye Meclis üyesi Semih Top da katıldı

“CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIYORUZ”
Başkan Gül törende yaptığı konuşmada, “Atalarımızın, şehitlerimizin kanıyla aldığımız vatanımızı ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyeti her zaman koruyacağız. Çünkü cumhuriyet hepimizi koruyan bir ağdır. Bu ağa zarar verdirtmeyeceğiz. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bu kapsamda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 1.200 Kemerli kadını başkente Ata’nın huzuruna götürdük. 12 Mayıs’ta Anneler Günü nedeniyle düzenleyeceğimiz gezide de 1.200 Kemerli anneyi Çanakkale’ye götüreceğiz. Özel günlerde bu tip etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

BİR GÜNDE 3 OKUL
Daha sonra Şeker İlkokulu’na geçen Başkan Gül, burada çocukların hazırladığı renkli gösterileri izledi. Kemer Merkez İlkokulu’nda törene de katılan Başkan Mustafa Gül, çocukların halk oyunlarını gösterilerini takip etti ve koroyu dinledi. Başkan Gül, Kemer’deki çocuklarla birlikte 23 Nisan coşkusunu bir kez daha yaşadıklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle