Hoşgeldiniz  

Kemer’de 142 öğrenciye bisiklet

Semih Köken | 10 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer’de 142 öğrenciye bisiklet

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, Tekirova Halit Narin Ortaokulu ve Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu’nda düzenlenen törenlerle 142 çocuğa bisiklet hediye etti. Başkan Gül, “Sosyal belediyecilikte örnek hizmetler veriyoruz. Bazı çevreler bu hizmetlerimizi engellemeye çalışıyor. Bu girişimler bizi yıldırmayacak” dedi.

Kemer Belediyesi’nin 3 yıl önce hayata geçirdiği Kemer’de Bisikletsiz Çocuk Kalmayacak Projesi kapsamında önceki yıllarda 2 bin 775 öğrenciye bisiklet dağıtılmıştı. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında da ilçe genelinde bulunan 8 ortaokuldaki 835 6’ncı sınıf öğrencisine bisiklet hediye edildi. Son törenler Tekirova Halit Narin Ortaokulu ile Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu’nda yapıldı. İki okuldaki törenlerde 142 öğrenciye daha bisiklet verildi. Böylece bugüne kadar Kemer Belediyesi tarafından öğrencilere hediye edilen bisiklet sayısı 3 bin 610’a ulaştı.

“TRAFİK KURALLARINI UYUN”

Törenlerde konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Görev alanımıza girmemesine karşın eğitime destek için çok önemli bir bütçe ayırıyoruz. Her yıl 5’inci sınıf öğrencilerimize tablet, 6’ncı sınıf öğrencilerimize bisiklet dağıtıyoruz. Bu yıl da ilçemizde tüm ortaokullardaki törenleri tamamladık. Bu hediyeleri geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın başarısını teşvik etmek için veriyoruz. Onlardan isteğimiz derslerini iyi çalışmalarıdır. Bisikletlerinizi mutlaka kask takarak kullanın ve trafik kurallarına uyun” dedi.

“ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Türkiye’de örneği olmayan bir sosyal belediyecilik anlayışı sergilediklerini kaydeden Başkan Gül, “Okullarda tablet dağıtmamız, bisiklet dağıtmamız bazı çevreler tarafından eleştiriliyor. Bizi engellemek için çeşitli girişimlerde bulunuyorlar. Muhalefet yapacaksınız yapın ama çocuklara verdiğimiz bu hizmetlere engel olmaya çalışmayın. Biz bunu gönülden yapıyoruz. Oy toplamak için yapmıyoruz. Bize çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğu görmek yetiyor. Dar bölgeye sıkışmış, at gözlüğüyle bakan insanların bu engelleme girişimleri bizi yıldırmayacaktır. Biz ailelerin ekonomisine katkı sağlamak ve çocuklarımızın yolda kalmaması için bu hizmetleri veriyoruz” diye konuştu.

KATILIM YÜKSEK OLDU

2 okuldaki bisiklet dağıtım törenlerine Kemer Belediyesi başkanı yardımcıları Kemal Yüksel ve Ahmet Can, meclis üyeleri Semih Top ve Recep Yılmaz, belediye birim müdürleri, bölge muhtarları, öğrenciler, öğretmenler ve veliler de katıldı.

FOTOĞRAFLI

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER

Foto 1 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, TEKIROVA HALIT NARIN ORTAOKULU VE CAMYUVA RUKIYE KOC ORTAOKULU'NDA DUZENLENEN TORENLERLE 142 COCUGA BISIKLET HEDIYE ETTI.(fOTO:KEMER-DHA)
indir

Foto 2 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, TEKIROVA HALIT NARIN ORTAOKULU VE CAMYUVA RUKIYE KOC ORTAOKULU'NDA DUZENLENEN TORENLERLE 142 COCUGA BISIKLET HEDIYE ETTI.(fOTO:KEMER-DHA)
indir

Foto 3 indir

KEMER BELEDIYE BASKANI MUSTAFA GUL, TEKIROVA HALIT NARIN ORTAOKULU VE CAMYUVA RUKIYE KOC ORTAOKULU'NDA DUZENLENEN TORENLERLE 142 COCUGA BISIKLET HEDIYE ETTI.(FOTO:KEMER-DHA)
indir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle