Hoşgeldiniz  

KEMER ‘YAZA MERHABA’ DEDİ

Semih Köken | 12 Mayıs 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER ‘YAZA MERHABA’ DEDİ

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin birlikte düzenlediği Yaza Merhaba Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Çınarlı Kavşak’tan Olbia Parkı’na kadar devam eden kortejle başlayan şenliğe Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, KETOB Başkanı Tayyar Gül, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, KETOB Yönetim Kurulu üyeleri, Kemerli vatandaşlar, turizmciler ve turistler katıldı.
Etkinlikte Başkan Gül adına konuşan Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, “Kemer Belediyesi olarak ilçe tanıtımına ve turizme çok önem veriyoruz. Belediye Başkanımız Mustafa Gül Kemer Tanıtma Vakfı Başkanlığı da yaparak tanıtımda ve turizmde çok önemli bir rol oynuyor. Yeni sezonun turizmcilere ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yazı Merhaba Şenliği çeşitli otel ve tatil köylerinden gelen animasyon gruplarının yaptığı gösterilerle renklendi.

KETOB Başkanı Tayyar Gül de son iki yıldır turizmin zor süreçlerden geçtiğini hatırlatarak, insanların artık kendilerini güvenli hissettikleri yerlere giderek tatil yapmak istediklerini belirtti. Kemer‘in ve Türkiye‘nin bütün güzelliklerini dünyaya tanıtmaya devam edeceklerini değinen Başkan Gül, “Kemer’e gelen yabancı misafirler, tanıtım açısından en büyük şansımız. Turizmciler ve esnaf olarak misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz, ülkelerine mutlu göndereceğiz.” dedi.

Geçen sene yaşanan kriz sonrası Kemer ve turizmin tanıtımını farklı mecralara taşımaya karar verdiklerini vurgulayan Tayyar Gül, “Bu amaçla, günümüzün en etkili mecrası sosyal medyada ‘Visitkemer’ uygulamasını başlattık. İlçeye tatile gelecek misafirlere ‘Visitkemer’ üzerinden ilçeyi tanıtıyoruz. Turizm sezonu herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Başkan Gül, konuşmasının ardından esprili şekilde ceketini de çıkararak ‘yaza merhaba’ dedi. Kemer‘de yaşayan tur rehberi Alman Florian Şak ise Kemer‘e ilk defa 38 sene önce geldiğini, ilçeyi ve halkını çok sevdiğini söyledi.

Konuşmalarından ardından halk oyunları, dans ve semazen gösterileri yapıldı. Şenlik kapsamında ilçedeki bazı oteller de katılımcılara yemek verdi. Yazar Seçil Alemdaroğlu da açılan stantta ‘Kayıp Ruhlar Zamanında’ isimli kitabını imzaladı. Törende ayrıca düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle