Hoşgeldiniz  

Kemer Uluslararası Yoga Festivali, Antalya’da Başladı

Semih Köken | 20 Mayıs 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Uluslararası Yoga Festivali, Antalya’da Başladı

Uluslararası Yoga Festivali, Antalya’nın Kemer İlçesi’nde Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Rusya, Japonya ve Hindistan’dan 350 katılımcıyla başladı.


Uluslararası Yoga Festivali, Antalya‘nın Kemerİlçesi’nde Türkiye‘nin yanı sıra Almanya,Rusya, Japonya ve Hindistan‘dan 350 katılımcıyla başladı. Rixos Premium TekirovaOtel’deki Uluslararası Yoga Festivali, ‘Hayallerini Yaşa’ temasıyla 22 Mayıs’a kadar sürecek. Festivalde, çakra teknikleri, meditasyon ve özgüven sorunu üzerinde çalışmalar ve yoga teknikleri konularında eğitim verilecek. Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf, federasyon olarak yılın 12 ayı yoga yaptıklarını söyledi.

‘Yıl boyu yoga, yıl boyu festival’ sloganıyla hareket ettiklerini belirten Manaf, festival boyunca 13 yoga çalışması uygulanacağını kaydetti. Manaf, 4 gün sürecek olan festivale dünyanın çeşitli ülkelerinden de katılanlar olduğunu anlatarak, “Festivale 350 kişi katılıyor. Katılımcılara, özel çakra teknikleri de öğreteceğiz. Çakra teknikleri, vücudun farklı enerji bölgelerini etkiliyor ve insan sağlığını etki altında tutuyor. Çakralar, enerji merkezlerini blokajlardan arındırarak vücudu enerji ile besliyoruz” diye konuştu.

Dünyada genel olarak yoga yapmak isteyenlerin Hindistan‘a gittiğini ancak yoga eğitmeni olmak için Hindistan‘dan Türkiye‘ye çok sayıda insanın geldiğini vurgulayan Manaf, “Hindistan’dan gelen insanlar burada yoga eğitimi alıyor. Festival, Türkiye turizmine büyük katkıda bulunuyor. Krize rağmen Rusya‘dan da gelen var. Kemer‘de coşku bombası patlatacağız. Bu bombayı da Türkiye‘den tüm dünyaya yayacağız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle