Hoşgeldiniz  

KEMER TEKİROVASPOR MU? GÖLCÜKSPOR MU? PLAY-OFF’LARA KALACAK

SEMİH KÖKEN | 07 Mayıs 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

3. LİG 2. GRUPTA PLAY-OFF HEYECANI

Üçüncü Lig 2. grupta son hafta mücadelelerinde Play-Off heyecanı yaşanacak. Ligin 34. hafta müsabakalarında Play-Off mücadelesi veren Kemer Tekirovaspor ve Gölcükspor son kozlarını oynayarak isimlerini Play-Off gurubuna yazdırmaya çalışacaklar.

Üçüncü lig 2. grupta 68 puanlı Eyüpspor aldığı galibiyetle ligi lider tamamlayarak 2. lige merhaba dedi. 33. hafta mücadeleleri sonunda Sivas 4 Eylül Belediyespor 62 puanla 2. sırada, Yeni Diyarbakırspor 61 puanla 3. sırada, Denizli Büyükşehir Belediyespor 60 puanla 4. sırada, Gölcükspor 53 puanla 5. sırada, Kemer Tekirovaspor 50 puanla 6. sırada yer aldı.

Liderin direkt olarak 2. lige yükseldiği gruplarda Lig sıralamasında 2,3,4 ve 5. sırada yer alacak takımlar ikinci lige yükselmek için Play-Off mücadelesi verecek. Play-Off’lara kalan takımlardan ligi 2. bitiren takım lig 5.’si ile, lig 3.’sü ise lig 4.’sü ile karşılaşacak. Bu karşılaşmaların sonucunda rakiplerini eleyen takımlar Play-Off final mücadelesi vererek 2. lige yükselecek.

Hafta sonu oynanacak müsabakalarla sona erecek lig mücadelesinde Kemer Tekirovaspor ve Gölcükspor ilk beşe kalabilmek için mücadele verecekler. Ligin son haftasında Kemer Tekirovaspor deplasmanda Arsinspor karşısında galibiyet kovalayarak rakibi Gölcükspor’un oynayacağı Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında mağlubiyetini bekleyecek.

Olası Kemer Tekirovaspor galibiyeti ve Gölcükspor mağlubiyeti sonrası puanları eşitlenecek olan iki takım arasında ikili averajda önde olan Kemer Tekirovaspor ligi 5. sırada tamamlayarak Play-Off gurubuna kalacak ve ikinci lig için 2. sırada yer alacak rakibini bekleyecek.

Hafta sonu oynanan Sivas 4 Eylül Belediyespor’u 2-0 yenen Kemer Tekirovaspor’da Başkan İsmail Selami Minta soyunma odasına giderek oyunculara verdikleri özverili mücadeleden dolayı teşekkür ederek ligin son hafta mücadelesi olan Arsinspor karşısında oyunculardan galibiyet sözü almıştı.

Ligin son haftasında Arsinspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulunan Kemer Tekirovaspor Başkanı İsmail Selami Minta yaptığı açıklamada; “Ligin ikinci devresinde kendimize Play-Off hedefini koymuştuk ve ligin son haftasına geldiğimiz şu günlerde Play-Off iddiamız devam ediyor. Bizler ekip olarak Play-Off’lara kalacağımıza inanıyor, oyuncularımıza güveniyoruz” dedi.

Kemer Tekirovaspor İdari Asbaşkanı Durmuş Can yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Ligin son haftasında Play-Off gurubunun kapısındayız, Arsinspor deplasmanında galip gelen taraf olmak ve rakibimiz Gölcükspor’un mağlubiyetini bekleyeceğiz. Bizler yönetim olarak oyuncularımıza güvenimiz tam” dedi.

Kemer Tekirovaspor Teknik Direktörü Tuğrul Metin bugün gerçekleşen çalışma sırasında yaptığı açıklamada; “Ligin son haftasına geldiğimiz şu günlerde Play-Off iddiamız devam ediyor. Takım olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz ve Arsinspor karşında galip gelen taraf olmayı arzuluyoruz” dedi.  003 Kemer Tekirovaspor Teknik Ekip

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle