Hoşgeldiniz  

Kemer Tek Elden Tanıtım Yapılacak

Semih Köken | 17 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Tek Elden Tanıtım Yapılacak

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde KETAV toplantısında Başkan Gül, Kemer’in tanıtımda tek çatı altında toplanma kararı aldıklarını açıkladı.
Otel Genel müdürleri ve otel sahiplerinin de katıldığı toplantıda birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı gözlenirken Otel temsilcileri de fikirlerini ve önerilerini toplantıda gündeme getirdiler.
Kemer Tanıtım Vakfı (KETAV)’in Kemer İlçesi Göynük Kemer Belediyesi Hizmet binasında düzenlenen toplantısında otelciler ile bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı ve KETAV Başkanı Mustafa Gül, yeni alınan kararlar ile KETAV’da artık otelcilerin haricinde ilçede bulunan tüm sivil toplum örgütleri yapılan görüşmeler neticesinde üye Vakıf’a üye olacaklar.
Toplantıda konuşan Kemer Belediye Başkanı ve KETAV Başkanı Mustafa Gül, Kemer’deki tüm sivil toplum örgütleriyle görüşmeler yaptıklarını ve kısa süre içerisinde Kemer’de bir bütün olarak çalışmalar yapılarak tanıtım atağı yapılacağını söyledi. Kemer’de birlik ve beraberliğin önemini 2016 yılında daha iyi anladıklarını belirten Gül, otelcilere birlik ve beraberlik mesajı verdi. Otelcilerden gelen teklif üzerine bu yılın ardından yapılacak olan tanıtım çalışmalarında gidilecek ülkelerde daha büyük stantlar kiralanarak tüm Kemer bir çatı altında oteller kendilerini değil Kemer’in tanıtımını yapacaklar diye sözlerine devam eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Yerli turizminde bir milyon hedeflendiklerine vurguladı. Tanıtımın öneminin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Başkan Gül, gerek yurt dışı gerekse iç piyasada Kemer belediyesi olarak ellerinden gelen tanıtımı yaptığını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle