Hoşgeldiniz  

KEMER SPOR’DA CUMHURİYET BAYRAMI VE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

SEMİH KÖKEN | 29 Ekim 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER SPOR’DA CUMHURİYET BAYRAMI VE DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kemer Sporlu futbolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı antrenman öncesi Türk Bayrağı açarak kutladı.
Kemer Spor 2003 Futbol Takımı teknik heyeti ve futbolcuları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Ziraat Türkiye kupasında Süper Lig takımı Kasımpaşa Futbol Kulübü karşılaşması için idman yaptıkları Grand Haber Otel Tesisleri’nde kutladı. Mavi-Beyaz ekipte, futbolcular ve teknik heyet Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla idmanda sahada Türk Bayrağı açarak poz verdi.
TAKIMIN YARDIMCI ANTRENÖRÜ TURAN BİLGE’NİN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
Kemer Sporun sevilen yardımcı Antrenörü Turan Bilge‘ye idman sonrası futbolcular sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdiler. Turan hocayı omuzlara alan futbolcular “iyi ki doğdun Turan Hoca” diyerek havaya fırlattılar.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, milli irade gibi evrensel temel hak ve özgürlükleri milletimizle buluşturan ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesi ile kurulan cumhuriyetimizin 96’ncı yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor ve ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. Bize Cumhuriyet’i armağan edenlere sonsuz saygılarımızla”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle