Hoşgeldiniz  

Kemer Spor Serik’te Ayakta Alkışlandı!

SEMİH KÖKEN | 27 Ağustos 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Spor, Yaşam A- A+

Kemer Spor Serik’te Ayakta Alkışlandı!

TFF 3. Lig Antalya temsilcileri Serik Belediye Spor ve Kemer Spor hazırlık maçında Serik İlçe Stadyomunda karşı karşıya geldi.
Kemer Spor 2003 oynadığı futbol ve attığı 3 gollerle ayakta alkışlanırken bu hafta sonu deplasmanda Cizre Belediye Spor maçı öncesi umut saçtı.
Maçın 29 ve 48. Dakikalarında Kemal’in attığı golle 2-0 öne geçen misafir takım Kemer Spor, maçın 67. Dakikasında Serik Spor’un kazandığı bir serbest vuruşta Mehmet Kaya topu filelere gönderdi. Bu dakikadan sonra bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Kemer Spor maçın 85. Dakikasında Umut’un attığı golle durumu 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Kemer Spor sahadan 3-1 ilk skorla ayrıldı.
Maçtan önce sahaya inen Kemer Belediye Meclis üyesi Ferhat Fidan takıma başarılar diledi ve maçtan sonra da futbolcuları bu güzel galibiyetten dolayı kutladı.
futbolcularını kutlayan takımın Teknik direktörü Bahri Kurt; her geçen gün iyiye doğru gidiyoruz. Rakibimize baskı yaptık fazla top yapmalarını önledik. Bu hafta sonu deplasman gidiyoruz. İnşallah hazırlık maçlarımızda çalıştıklarımızı uygular, deplasmandan puan ve puanlarla geliriz.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle