Hoşgeldiniz  

KEMER SİYASETİ

SEMİH KÖKEN | 16 Kasım 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

Haftalardır süren sen ben kavgası derken CHP nin adayı şimdiki Belediye Başkanı Mustafa Gül oldu.

Kemer siyaseti bir nebze olsun rahat nefes almaya başlamıştı ki bu sefer büyük kumpas su yüzüne çıktı…

Neydi bu kumpas…..

Başrollerinde Meşhur ablamız  yüz bin lik hasanın da olduğu ihanet çetesi yine iş başına geçti ve Necati Hocayı hopala diyerek AK Partiden aday olacağını kamuoyuna enjekte etmeye çalıştılar ve bir nebzede olsa başardılar..

Çok değil bundan  5-6 ay önce AK Parti eski il Başkanı ile görüşen Topal oğlu çok kısa süren bir görüşme yapmış ve tabanım  Ak Partiye karşı diyerek bu teklifi reddetmişti..

Şimdi ne değişti peki….

Bu Topaloğlu 2014 seçimlerinde  bütün anketler kendinisini gösterirken sağlık nedeniyle  adaylıktan çekilmişti. Nasıl bir tedavi  yaptı da bu sefer iyileşti çok merak ediyorum..

Onu geçtim bu adaylık sürecinde Hoca yine hasta olursa mazallah ne yapar Ak Parti…..

Hadi onu da geçtik bir zamanların Sosyal demokrat hocası  nasıl olurda dönüverir bu kadar 180 derece….

Bu gerçek Ak Partililere ve şimdiye kadar aday adaylığı müracaatı yapanlara büyük bir saygısızlık değilmidir..

Hadi onu da geçtik daha düne kadar CHP nin kapısında kul köle olan bu zat seçimi kazanıp Yine CHP ye geçmek isterse kim buna dur diyebilir…

Tabikki böyle kıyamet senaryolarını üretmek le bu işler olmuyor reel gerçeklere bakmak lazım…

Kim ne derse desin  Kemer feodal bir burjuva sisteminin içinde şöyleki  zamanında AK Partiden aday olan Yusuf  Üras için  tekirovalı yımı Başkan yapaçağız diyerek tüm Kemerliler birleşmedimi….

Alın size SEKİ li….

Buna karşı  ne demeliyizzzz…

Ama işin içinde  abla ve hasan  olunca biraz düşünmek lazımm.Bu iş rant kokuyor..

Benim kafam ne dense rantta bir türlü basmaz.. Bor paçamdan akar ama başım dik yürürüm Kemerde her bi tarafım bir yerde oynamaz .. Onun için ben bu rantta karşıyım..

Ama gerçekleri görmek lazım….

Bunun en güzel örneğini Yusuf Üras yaptı. Tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gören Üras Gemiyi en erken terk etti. Fillerin arasında ezilmek istemedi ve  rant tezgahını iyi gördü ve MHP nin saflarına geçti. Çokda iyi bir manevra ile gemisini su yüzeyinde tutmayı başardı.

Şimdi ne olur derseniz hırsız Murat , kezsap osman, oynak kadriye meclis üyesi olarak onun yanından meclis üyesi sıfatı ile  işbirliği yaparlar  hocamda iki ağlar bir bağlar alın size  cenaze namazı …

Ama bunların abdesti olmadığından namazlarıda kılınmaz ama büyüklerimizin bir bildiği vardır elbete biz çok karıştırmayalım…

Bakın en büyük kazağı  yiyen İ. Minti hemen hastalanıvermiş daha ne yapsın ben sağlık nedeniyle oyundan çıktım der kaçar gider işte yersenizzzzz..

Ben yemedim yememde Sayın Cumhurbaşkanımız nelerle  uğraşırken aşağıdakilerin ali cengiz oyunları hiç bitmedi bitmez de..Burası Kemer bir passatta siz alın bakın neler oluyor…

Ayışığının tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle…

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle