Hoşgeldiniz  

Kemer şehitlerini andı

Semih Köken | 11 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer şehitlerini andı

 

15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Kemer’deki şehit aileleri ziyaret edildi ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Hasan Özak ve çeşitli resmi kurum müdürleri 15 Temmuz’u Anma etkinlikleri kapsamında Kemer’deki şehit ailelerini ziyaret etti.

ŞEHİT AİLERİNE ZİYARET

Kemer protokolü ilk olarak Şehit Hasan Yılmaz’ın ailesini Tekirova Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret ettiler. Ardından şehit Hasan Yılmaz’ın mezarına gidilerek dualar okundu. Heyet ikinci ziyaretini ise Şehit Mehmet Urhan’ın ailesinin Kuzdere Mahallesi’ndeki evine gerçekleştirdi. Daha sonra şehidimizin mezarı başında dualar edildi.

MEVLİT OKUTULDU

Ziyaretlerden sonra Huzur Camii’nde tüm şehitlerimiz için mevlit okutuldu. Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkan Vekili Aslı Bayar Ulukapı, Belediye Meclis Üyesi Semih Top ve çok sayıda Kemerlinin hazır bulunduğu mevlide Şehit İsmail Sevinç, Şehit Özgür Mutlu, Şehit Mehmet Urhan, Şehit Hasan Yılmaz ve Şehit Serdar Akın’ın aileleri de katıldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle