Hoşgeldiniz  

KEMER SANAT GÜNLERİ BAŞLADI TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİ

Semih Köken | 25 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER SANAT GÜNLERİ BAŞLADI TÜM HEMŞERİLERİMİZ DAVETLİ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gece ve yazı
Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ün destekleri ile sanat aracılığıyla Kemer’in tanıtımı sağlanacak

Kemer Belediyesi’nin destek verdiği Sanat Günleri başladı.

Resim, heykel, seramik, fotoğraf dalında eserler ortaya koyan sanatçıların bir araya geleceği Kemer Sanat Günleri bugün başladı. Etkinliğin, beldeye sanat merkezli turizm canlılığı getireceği belirtiliyor.

Resim, heykel, seramik, fotoğraf gibi gibi farklı disiplinlerin bir arada sergileneceği Kemer Sanat Günleri 25 Nisan – 30 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek.

Türkiye’nin farklı köşelerinden Kemer’e gidecek olan Sanat Yolu Grubu sanatçıları beldeye sanatla doğan canlılık kazandıracak. Serginin düzenlenmesine ressam Feryal Taneri ve Sibel Tetik öncülük ediyor.
Feryal Taneri “Her yönüyle dünyanın sayılı turizm cennetlerinden olan Antalya’nın güzide ilçesi Kemer’in Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül bu etkinlik için Kemer’in kapılarını sanatçılara açmış ve büyük katkılar sağlamıştır. Sergiye Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan sanatçı ve yakınları bir taraftan eserlerini tanıtma imkanı bulurken diğer taraftan bu güzel ilçede begonvillerle bezenmiş sokakları ve portakal çiçeği kokuları ile tarihi ve kültürel yerleri gezme fırsatı bulacaklar” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle