Hoşgeldiniz  

Kemer Ramazana hazır

Semih Köken | 16 Mayıs 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Ramazana hazır

KEMER Belediyesi ilçenin 6 ayrı noktasında kurduğu merkezlerde Ramazan ayı boyunca iftar verecek. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, her gün ayrı bir mahalledeki iftara katılarak hemşehrileriyle birlikte oruç açacak.

 

Kemer Belediyesi Ramazan ayı için tüm hazırlıklarını tamamladı. İlçenin 6 ayrı mahallesinde iftar çadırı kurulacak. Belediye Başkanı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de bu iftar sofralarında Kemerli hemşehrilerinin Ramazan sevincine ortak olacak.

 

6 MAHALLEDE İFTAR

 

Arslanbucak Mahallesi Otogar yanı, Beldibi Mahallesi Sahil Cami bahçesi, Kemer Belediyesi Göynük Mahallesi Hizmet Binası arkası, Kuzdere Mahallesi Hacı Mehmet Saygın İlkokulu bahçesi, Çamyuva Mahallesi Merkez Cami bahçesi ve Tekirova Mahallesi Merkez Camii bahçesinde Kemer Belediyesi tarafından kurulacak çadırlarda, Kemerlilere hafta içi her gün iftar yemeği verilecek. İftar sofralarına ilçedeki otel ve tatil köyü işletmecileri de destek veriyor.

 

‘EKMEĞİMİZİ BÖLÜŞECEĞİZ’

 

Tüm Kemerlileri iftar merkezlerine davet eden Belediye Başkanı Mustafa Gül, “11 ayın sultanı Ramazan ayının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Mübarek Ramazan ayı boyunca 6 ayrı mahallede kuracağımız iftar sofralarında hemşehrilerimizle birlikte oruç açmaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm hemşehrilerimizi ekmeğimizi bölüşmeye bekleriz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle