Hoşgeldiniz  

Kemer Ovacık Yaylasında Asfalt Hazırlığı

Semih Köken | 08 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kemer Ovacık Yaylasında Asfalt Hazırlığı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kemer‘in yaylası konumundaki Ovacık Mahallesi’ne ulaşımı sağlayan 20 kilometrelik yolda başlattığı asfalt çalışmasıyla halkın yüzünü güldürdü.

Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve yayla yollarını güvenli hale getirmek ve modern ulaşımı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Kemer‘in yaylası durumundaki Ovacık Mahallesi’nde vatandaşların rahat ulaşımı için yol düzenleme ve genişletme çalışmaları yapıyor. Yaklaşık 20 kilometrelik yolda süren alt yapı çalışmasının ardından ekipler asfalt dökümü gerçekleştirecek.

Halktan teşekkür

Çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Hasan Kal, yüksek kesiminde yer alan Ovacık‘ı özellikle yazın Kemer halkının yayla olarak kullandığını belirterek “Yolun bozuk olması nedeniyle halkımızın talepleri vardı. Yaz aylarında nüfusu katlanan Ovacık mahallemize, vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat ulaşımını sağlamak üzere çalışmalarımız sürüyor. Kemer halkı çalışmadan çok memnun. Çok sayıda teşekkür alıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle