Hoşgeldiniz  

Kemer otellerinde tanıtım sergisi

Semih Köken | 17 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

Kemer otellerinde tanıtım sergisi

Kemer’in tanıtımı amacıyla düzenlenen #visitkemer Muhammet Dönmezer Fotoğraf Sergisi’nin açılışını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve KETOB Başkanı Tayyar Gül yaptı. Sergi sezon boyunca çeşitli otellerde açık kalacak.

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin(KETOB) işbirliğiyle düzenlenen ve Fotoğraf Sanatçısı Muhammed Dönmezer’in eserlerinin yer aldığı #visitkemer Fotoğraf Sergisi Güral Premier Otel’de açıldı. Serginin açılış kurdelesini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, KETOB Başkanı Tayyar Gül, Kemer Belediye Meclis Üyesi Recep Yılmaz, KETOB Yönetim Kurulu üyeleri Levent Toper ve Aydan Aytuğ ile Fotoğraf Sanatçısı Muhammet Dönmezer kesti.

Sergide Kemer’in eşsiz doğasında çekilmiş birbirinden güzel 30 fotoğrafın yer aldığını kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bu fotoğraflarla, ilçemize gelen misafirlerimizi Kemer’in doğal güzelliğini ve tarihi zenginliğini keşfe davet ediyoruz” diye konuştu. KETOB Başkanı Tayyar Gül ise, “Kemer’in etkin tanıtımı için gerçekleştiğimiz #visitkemer projesinin bir ayağını da bu sergimiz oluşturuyor. Sergimiz turizm sezonu boyunca birliğimizin üyesi olan otellerde açılacak. Otellerimize gelen turistlere gezilecek zenginliklerimizi gösteriyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle