Hoşgeldiniz  

Kemer Moskova’da tanıtılacak

Semih Köken | 03 Ağustos 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Moskova’da tanıtılacak

10 -12 Ağustos 2018 tarihleri arasında Moskova’da düzenlenecek olan Büyük Türkiye Festivali’nde Kemer Belediyesi de stant açıyor. Festivale bizzat katılacak olan Başkan Mustafa Gül, “Rusların en sevdiği turizm beldesi olan Kemerimizi Moskova’da etkili bir şekilde tanıtacağız” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Türkiye Otelciler Federasyonu’nun koordinasyonunda düzenlenen 2. Büyük Türkiye Festivali, Rusya’nın başkenti Moskova’da bulunan Krasnaya Presnya Park’ında, 10,11, 12 Ağustos 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde Kemer Belediyesi de tanıtım standı açacak.

“RUS DOSTLARIMIZLA BULUŞACAĞIZ”

Festival hakkında bilgi veren Kemer Belediye Başkanı ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Mustafa Gül, “Moskova’da Kemerimizi en iyi şekilde temsil etmek, ilçemizin tanıtım ve turizmine katkı sağlamak için ben de orada olacağım. Doğal güzelliği, tarihi eserlerinin zenginliği, kaliteli turistik tesisleri Rus dostlarımızın Kemer ilçemize olan ilgisini son derece artırmıştır. Biz bu zenginliklere bir de Kemerli hemşerilerimizin konukseverliğini ekledik. Turistlerimizi ilçemizde en güzel şekilde ağırlıyoruz ve Kemer’den yüzde 100’e yakın memnuniyetle ayrılıyorlar. Ruslar arasında Kemer’in bir adı da “Küçük Moskova”dır. Sağ olsunlar, burayı ikinci memleketleri olarak görüyorlar. Kemerlilerin temsilcisi olarak şahsıma da büyük bir sevgi ve saygı gösteriyorlar. Kemerliler olarak onların gönlünde ayrı bir yerimiz var. Bütün bunlara bir de konukseverliğimiz eklenince Rusların en çok sevdiği ve tercih ettiği ilçe Kemer oluyor. Festivalde dostlarımızla yeniden buluşma imkanı bulacağız” diye konuştu.

GEÇEN YIL YOĞUN İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Geçen yıl ilki düzenlenen festivalde Kemer Belediyesi’nin standı yoğun ilgi görmüştü. Yağmurlu havaya rağmen standın önünde kuyruklar oluşturan ziyaretçilere Kemer ile ilgili tanıtım broşürleri ve çeşitli materyaller sunulmuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle