Hoşgeldiniz  

Kemer Minibüsün Ezdiği Köpeklerden Biri Öldü

Semih Köken | 11 Şubat 2017 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Minibüsün Ezdiği Köpeklerden Biri Öldü

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde otoparktan çıkan minibüs sürücüsünün üzerinden geçtiği 2 köpekten biri öldü, diğeri yaralandı.

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde otoparktan çıkan minibüs sürücüsünün üzerinden geçtiği 2 köpekten biri öldü, diğeri yaralandı. Kemer merkez Yeni Mahalle’deki bir süpermarket zincirinin otoparkında geçen salı sabahı meydana gelen olayda, İ.A. kullandığı 07 KCJ 89 plakalı minibüsle marketten çıkarken manevra yaptığı sırada yan yana duran iki köpeğin üzerinden geçti. Köpekleri altına alarak bir süre sürükleyen sürücü daha sonra olay yerinden uzaklaştı. Köpeklerden birinin sabah yürüyüşü sırasında Derya Aslan’ın elinden kaçan ‘Köpük’, diğerinin ise bir harita şirketinin ortaklarına ait ‘Zilli’ adlı köpek olduğu belirlendi.

Haber verilmesi üzerine gelen Kemer Belediyesi’ne bağlı ekipler Köpük’ün öldüğünü tespit etti. Köpük, Kemer Belediyesi Hayvan Barınağı çalışanları tarafından gömülürken, yaralı haldeki Zilli ise özel bir veteriner kliniğinde tedaviye alındı. Olayın ardından Köpük’ün sahibi Derya Aslan’ın, ilçedeki 5 yıldızlı bir otelde barmen olarak çalıştığı belirlenen minibüs sürücüsü İ.A. hakkında polis merkezine giderek şikayetçi olduğu kaydedildi. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, süpermarketin güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Polisin ifadesini aldığı İ.A., köpekleri fark etmediğini söyledi.Olay sosyal medyada da hızla yayıldı. Birçok kişi minibüs sürücüsüne paylaşımlarla tepki gösterirken, en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Diğer yandan 2 köpekten birinin ölmesi diğerinin yaralanmasına neden olduğu kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde marketten çıkan sürücünün minibüse bindikten sonra hızla sağa doğru manevra yaptığı ve yan yana duran iki köpeğin üzerinden geçtikten sonra da hızlı olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle