Hoşgeldiniz  

Kemer Master Basketbol Turnuvası’na Ruslar damga vurdu

Semih Köken | 09 Ekim 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kemer Master Basketbol Turnuvası’na Ruslar damga vurdu

 

KUPALARINI BAŞKAN GÜL VERDİ

Kemer Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen Uluslararası Kemer Master Basketbol Turnuvası’na Rus takımlar damgasını vurdu. Şampiyonların kupalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül verdi.

Kemer Belediyesi’nin ana sponsorluğunda düzenlenen 2. Kemer International Masters Basketball Cup (2. Uluslararası Kemer Master Basketbol Turnuvası) 6-8 Ekim tarihlerinde Kemer’de yapıldı. Turnuvada 5’i yabancı takım olmak üzere toplam 46 takım şampiyonluk için mücadele etti. Kemer Belediyesi Göynük Atatürk Spor Salonu, Kemer Gençlik Spor Salonu ve Limak Limra Spor salonunda gerçekleşen turnuvaya 600 sporcu katıldı.

RUSLAR DAMGA VURDU
Rus takımların da yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya damgasını vuran ülke de Rusya oldu.
Turnuvanın kadınlar kategorisinde St. Petersburg kentinden gelen takım birinci oldu. 45 yaş üstü erkekler kategorisinde de yine St. Petersburg takımı birinci oldu. Turnuvada 35 yaş üstü erkeklerde Antalya Kadayıflar takımı, 40 yaş üstü erkekler kategorisinde Ülker Karşıyaka takımı, 50 yaş üstü erkekler kategorisinde Bursa Nilüfer Belediyespor takımı birinci oldu.

ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON
Şampiyon takımlarının kupalarını veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemerimizde bir uluslar arası organizasyona daha ev sahipliği yapmanın onurunu yaşıyoruz. Tüm sporcularımız ilerleyen yaşlarına rağmen üstün bir performans sergilediler. Şampiyon olan takımlar başta olmak üzere tüm takımlarımızı kutluyorum: Bu organizasyon ilçemimizin tanıtımı ve turizmi için de çok yararlı olmuştur” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle