Hoşgeldiniz  

Kemer Koray Avcı İle Coştu

Semih Köken | 29 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Koray Avcı İle Coştu

Keme’de 14’üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Koray Avcı, Derya Uluğ ile The Mad Stuntman konser verdi.
Etkinliğe, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kardeş şehir Kıbrıs Lapta Belediye Başkanı. Fuat Namsoy, Kemer Jandarma Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaşve vatandaşlar katıldı.
Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin ikinci gününde ilçe stadında sahneye ilk olarak “Okyanus” şarkısıyla tanınan Derya Uluğ çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Uluğ, seslendirdiği hareketli şarkılarla dinleyenleri eğlendirdi. Daha sonra The Mad Stuntman grubu yaklaşık yarım saat sahnede kaldı. Konser alanına gelenlere eğlenceli anlar yaşatan şarkıcı Stuntman, Türkçe bir şarkı da şarkı söyledi.

Son olarak sahneye çıkan Koray Avcı ise 2 saatlik sahne performansıyla dinleyenlere güzel bir akşam yaşattı. Başkan Mustafa Gül eşi Neşe Gül Koray Avcı’ya bir demet çiçek ve plaket takdim ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle