Hoşgeldiniz  

KEMER KARTALLARI, BELÇİKA’NIN ÜNLÜ KULÜBÜ LOKAREN’İN U-11 TAKIMINI KONUK ETTİ

Semih Köken | 05 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER KARTALLARI, BELÇİKA’NIN ÜNLÜ KULÜBÜ LOKAREN’İN U-11 TAKIMINI KONUK ETTİ

Kemer Grand Haber Otel Futbol Sahasında oynana n karşılaşmada Kemer Kartalları konuk ekip Lokaren’e 6-4 yenildi.

Beşiktaş Futbol Okulu Kemer’in “Kemer Kartalları” U-11 Futbol takımı Antalya’da kamp yapan Belçika’nın ünlü kulübü Lokeren’in U-11 takımı ile Kemer’de karşı karşıya geldi.  Grand Haber Otel Futbol Sahasında oynanan karşılaşma konuk ekip Lokaren’in 6-4 galibiyeti ile son buldu.

Antalya U-11 Liginde mücadele eden Kemer Kartalları Futbol Kulübünün Başkanı Ozan Güven de karşılaşmayı yakından izlerken, konuk takımın aileleri de maçı izlemeye geldi. Heyecanlı geçen karşılaşma öncesi her iki ekip teknik heyeti ve futbolcuları bir dostluk örneği gösterip, objektiflere poz verdiler. Lokaren yetkilileri Antalya’da kamp yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirip, konukseverlikleri için Kemer Beşiktaş Futbol Okulu’na teşekkürlerini sundular.

Bir haftalık kamp için Antalya’yı seçen ve Grand Park Lara Otel’de kamp yapan Belçika temsilcisini Kemer’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Kemer Kartalları Kulübü Başkanı Ozan Güven,”  Beşiktaş Futbol Okulumuz ve Kemer Kartalları kulübümüz Teknik Sorumlumuz Engin Yılmaz ve ekibinin yoğun çalışmaları ile yoluna devam ediyor.  Önemli olan sonuç değildi. Her iki ekibinde centilmence yaptıkları mücadele görülmeye değerdi. Kemer Kartalları olarak Lokaren Kulübü ile alt yapı da karşılıklı görüşmeler yapmak ve karşılıklı olarak her iki ülkede kamp yapmak için görüşmeler yaptık” dedi. ( Halil ÖNCÜ-KEMER  )

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle