Hoşgeldiniz  

Kemer Kadınlar Kulübü üyeleri kahvaltıda bir araya geldi

SEMİH KÖKEN | 18 Mart 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu Kemer Kadınlar Kulübü üyeleri, kahvaltıda bir araya geldi.

İhtiyacı olan insanlara sponsor bularak veya kendi aralarında yardım ederek sosyal hizmet anlayışı içerisinde olan platform üyeleri, kahvaltıda bir araya gelerek gönüllerince eğlendi.

Fraklı iş ve meslek alanlarında kariyer sahibi iş ve ev kadınlarının yer aldığı Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu Kemer Kadınlar Kulübü kurucusu Serpil Gümüş Akıncı, yöneticiler Emel Öncel, Ebru Sözlü ve kulüp üyeleri bir araya geldi.

Ayışığı Parkındaki Sultan Kafede bir araya gelen kadınlar, kahvaltıda bol bol sohbet edip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Platform üyeleri, yardımlaşma etkinliklerinin yanı sıra toplumsal olaylara da sessiz kalmayarak tepkilerini dile getiriyor.

Kulüp yöneticisi Emel Öncel, yaptığı açıklamada, kulübün yaklaşık 2 bin 500 üyesi bulunduğunu, toplantıyı yapmalarındaki amacın sadece bir araya gelmek olduğunu söyledi.

Öncel, Kemerli kadınlar olarak buluşmalarının devam edeceğini belirterek, “Sosyal medya üzerinden bir araya geliyoruz. Kemer Kadınlar Kulübü olarak büyümeye devam ediyoruz. Her geçen gün üye sayımız artıyor. Yaptığımız yardımları gönülden gelerek yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber ve Fotoğraf: Yunus İçen

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle