Hoşgeldiniz  

Kemer Hırsızlık Şüphelileri Güvenlik Kamerasında

Semih Köken | 22 Mart 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Hırsızlık Şüphelileri Güvenlik Kamerasında

Kemer ‘de bir GSMbayiinden 4 bin lira nakit para ve 7 akıllı cep telefonu alıp kaçan 3 şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. Olay anı çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Kemer Merkez Mahallesi Lise Caddesi’nde bir GSM bayiinin çalışanı sabah geldiğinde içerinin dağınık olduğunu fark etti. Çalışanın durumu haber vermesi üzerine olay yerine İlçe Emniyet Müdürlüğü‘ne bağlı ekipler geldi. İşyerinde hırsızlık yapıldığını tespit eden polis, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan inceleme sonucu hırsızlık olayına 3 şüphelinin karıştığı ve işyerinden 4 bin lira nakit parayla 7 akıllı cep telefonu alarak kaçtığı belirlendi. Polis şüphelilerin plakasını belirlenemeyen otomobille işyerine geldiği ve kapının zorlanmadan açıldığını tespit etti.

Polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, olay anı yakındaki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde sabaha karşı otomobille işyerinin önüne gelen 3 şüphelinin işyerinin kapısını açıp girdiği, kısa süre sonra da ellerindeki malzemelerle çıkıp uzaklaştığı yer aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle