Hoşgeldiniz  

Kemer Göynük Phaselis, NG Phaselis Bay oluyor

SEMİH KÖKEN | 22 Ekim 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Göynük Phaselis, NG Phaselis Bay oluyor

NG Sapanca ve NG Afyon’la turizm sektöründe büyüyen NG Hotels, yeni yatırım ve projelere devam edecek.

Şirkert, 2020’nin ilk çeyreğinde hizmete almaya planladığı NG Sapanca Club ve 2021’de açacağı NG Phaselis Bay’la birlikte Türkiye turizmine sunduğu katkıyı güçlendirecek.

NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür, yeni yatırımlara dikkat çekerek, “NG Hotels olarak, ilk 5 yıldızlı otelimiz olan NG Sapanca’yı 2008’de, zincirin ikinci halkası olan NG Afyon’u ise 2012’de hizmete aldık. Sunduğumuz hizmetler misafirlerimizi memnun ettikçe biz de büyük bir kararlılıkla yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi. Gür, şunları söyledi:

İLK ÇEYREKTE AÇILIYOR 

“NG Sapanca’nın yanında yatırımını sürdürdüğümüz NG Sapanca Club’ı 2020’nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Bir süre önce Antalya Göynük’teki eski Phaselis Otel’i satın aldık, yepyeni bir konsept ve hizmetlerle sunmak için çalışmalara başladık. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip, çam ağaçları arasında yer alıyor. NG Phaselis Bay’i de 2021’de hizmete girecek şekilde planlıyoruz. İstanbul’daki ilk otelimiz için Amerika merkezli Marriott International ile 20 yıllık franchise anlaşması imzaladık. Marriott West İstanbul’un da şu an dekorasyon çalışmaları sürüyor.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle