Hoşgeldiniz  

KEMER G MARİNAYA 5 ALTIN ÇIPA ÖDÜLÜ VERİLDİ..

SEMİH KÖKEN | 11 Şubat 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER G MARİNAYA  5 ALTIN ÇIPA ÖDÜLÜ VERİLDİ..

Kemer’in en eski işletmelerinden 1985 yılında kurulan ve son 9 yıldır AYT Uluslararası Turizm AŞ. tarafından işletilen Kemer Türkiz Marina, 19 Ocak’ta yapılan anlaşmanın ardından Mavi Yeşil Uluslararası Turizm Ltd. Şti.’ye devredilmişdi .Kemer Türkiz Marina artık ‘G-Marina’ adıyla 2016 dan itibaren  hizmet vermeye devam eden   marinada genel müdürlük görevini yürüten Levent Tokaç, bu görevini başarı ile sürdürürken 5 ALTIN ÇIPA ödülü alarak başarısını taçlandırdı.

Kemer G- Marina’dan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Yat Limanları Birliği, 2018 sonu
değerlendirmesinde G- Marinaya  Antalya’yı 5 Altın Çıpa ile ödüllendirdi.
Kemer  G-Marina Antalya, 5 Altın Çıpa’yı ilk kez  aldı.
THYA, İngiliz Deniz Federasyonu (British Marine Federation) ve Uluslararası Marina Enstitüsü
(International Marine Institute) ile yürüttüğü çalışmalarla deniz turizminin büyümesi ve gelişimine katkıda bulunuyor.
THYA, 3 yılda bir periyodik denetimlerle bu ödülü yeniliyor. Dünyanın pek çok ülkesindeki marinalar  tarafından tanınan ve desteklenen THYA’nın verdiği bu ödülü almak için marinaların kurum  tarafından belirlenen yat limanları tasarımı, inşası ve işletmesiyle ilgili uygulama esasları kriterlerini  (code of practice) yerine getirmesi gerekiyor.

Genel Müdür Levent Tokaç, “Turizm, otelcik, seyahat acentesi ve çeşitli sektörlerde yatırımı bulunan Mavi Yeşil Ltd. Şti., deniz turizm işletmeciliğinde de G-Marina Kemer olarak hizmet, kalite ve yatırımlarıyla bu sektörde de başarıyı hedeflemektir. Hedefimiz Kemer ve bölgemize yakışır bir marina olabilmek. bunun için çalıştık ve 5 ALTIN ÇIPA ödülü ile hakkettiğimiz yeri aldık” dedi.

Kemer G-Marinayı Başta Genel Müdür Levent Tokaç ve ekibini kutluyor Kemerin adını yukarılara taşıdığı için teşekkürlerimizi sunuyoruz..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle