Hoşgeldiniz  

KEMER ENMİYET MÜDÜRÜ ALİ SAYDAM GÖREVE BAŞLADI

Semih Köken | 30 Eylül 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 2015 yaz dönemi atama ve rütbe terfilerinin gerçekleştirilmesi ile Muhittin Ergen’in yerine Kemer’e İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan 2’inci sınıf Emniyet Müdürü Ali Saydam, Kurban Bayramı’nın tamamlanması ile görevine başladı.

Daha önce Antalya’da 11 yıl görev yapması nedeniyle, turizm bölgelerindeki hassasiyeti ve sıkıntıları bilmekte olan Saydam daha önceki çalışma yerlerinde olduğu gibi çalışmalarında bunları göz önünde bulundurarak devam ettireceğini belirtti.

“SEÇİMLER HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ORTAMDA GEÇECEK”

İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam; “Kurban Bayramı’nın bitmesi ile turizm yaz sezonu da tamamlanmak üzere ama bununla birlikte önümüzde 1 Kasım da bir seçim süreci var. Vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir şekilde seçimleri geçirmeleri için elimizden gelen gayreti fazlasıyla yerine getireceğiz. En büyük hedefim huzursuz bir ortam yaratmadan güvenli bir şekilde seçim sürecini atlatmaktır” dedi.

ALİ SAYDAM KİMDİR?

2002 ile 2009 yılları arasında Kaçakçılık Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde büro Amirliği ve Müdür Yardımcılığı görevlerini yapan Ali Saydam, 2009 yılında merkezi ilçeler kurulduktan sonra Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine 3 yıl süre ile yapan Saydam, 2012 yılında ise 3 buçuk ay gibi kısa bir sürede Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttü. 2013 yılı içerisinde şark görevine gidinceye kadar 8 ay süre ile İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptı. 2013 yılı sonlarında Şırnak’da Kaçakçılık Organize Suçlar Şube Müdürlüğü görevini 19 aya yakın yaptı.

Kemer İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam evli ve iki çocuk babası.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle