Deniz Porsuk | 14 Nisan 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+
Kemer Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu Kemer Belediyesi Aslanbucak düğün salonunda gerçekleştirildi.
Genel Kurul, Şehitler için sayğı duruşu akabinde İstiklal Marşımızın okunmasının ardından mevcut başkan Feyzullah Büke’nin açılış konuşması ile başladı. Başkan Büke “Bilindiği üzere amacımız Engelli Bireylerimize katkı sağlayacak her türlü hizmet ve fikirleri bir araya getirip yine onlar adına daha iyi işler yapmaktır. Değerli vakitlerinizi ayırdığınız ve toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim “ diye konuştu.
Başkan Böke, konuşmasının sonunda Olağan Kongre’de alınacak kararların Engelliler ve Dernek için hayırlı olmasını diledi.
Kemer Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Feyzullah Böke’nin açılış konuşmasının ardından Divan Başkanlığı’na Gazeteci ve Derneğin Kurucu Üyelerinden Tosun Ülge ile Yazmanlıklara Halit Özdemir ve Ömer Tekkanat seçilerek Divanda yerini aldı ve gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Raporları ile Tahmini Bütçe’nin okunup oybirliği ile ibra edilmesinin ardından Üyelerinin seçimi gerçekleştirildi ve Kemer Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin Olağan Genel Kurulu Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının Seçimi ile sona erdi.
Kemer Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin Yeni Yönetim Kurulu Üyeliklerine; Turhan Anatürk, İsmail Ceylan, Güler Çilali, Ömer Tekkanat, ve Gülşen Coştu, Denetim Kurulu Üyeliklerine de Tosun Ülge, Halit Özdemir ve Nurhayat Yanmış seçildi.
Seçimin ardından Feyzullah Büke Derneğin Onursal Başkanlığına seçilirken, Büke ise yeni yönetimi tek tek tebrik ederek başarılar diledi.