Hoşgeldiniz  

KEMER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BAŞINDA

Semih Köken | 24 Mart 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BAŞINDA

Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 12- 19 Mart tarihleri arasında yaptıkları uygulamalarda trafik kurallarına uymayan sürücülere 108 bin 500 lira cezai işlem uygulandı.

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların emniyetli şekilde trafikte seyretmesi, okul çağındaki çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak için 12- 19 Mart tarihleri arasında ilçe genelinde uygulamalar yaptı. Bu kapsamda 772 araç kontrol edilirken, bunlardan 258’sinin sürücüsüne alkollü araç kullanma, kask takmama, sürücü belgesiz araç kullanma, hız ihlali gibi maddelerden toplam 108 bin 500 TL cezai işlem uygulandı. 22 araç ise trafikten men edildi.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,

     Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği olarak, vatandaşlarımızın Emniyetli bir şekilde trafikte seyretmelerini, Okul çağındaki çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarının sağlanması amacı ile 12-19 MART 2018 tarihlerinde ilçe genelinde yaptığımız uygulamalarda;

     -772 araç kontrol edilmiş, bunlardan;258 araç sürücüsüne, Alkollü araç kullanma, kask takmamak, sürücü belgesiz araç kullanmak, hız ihlali gibi maddelerden toplam 108.500.00 TL ceza uygulanıp 22 araç trafikten men edilmiştir.

Ekiplerimiz uygulamalarında, Alkollü araç sürücüleri, egzozu açık çevreyi rahatsız eden araçlar, kural dinlemeyen motorsiklet sürücüleri, Okul Servis araçları ve  tur otobüsleri başta olmak üzere Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam edeceklerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

                                                                 

   KEMER İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

“Ekiplerimiz uygulamalarında alkollü araç sürücüleri, egzozu açık çevreyi rahatsız eden araçlar, kural dinlemeyen motosiklet sürücüleri, okul servis araçları ve tur otobüsleri başta olmak üzere vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam edecekler” denildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle