Hoşgeldiniz  

Kemer, EMİTT’te tanıtılıyor

Semih Köken | 26 Ocak 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer, EMİTT’te tanıtılıyor

KEMER Belediyesi, İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) açtığı stantta ilçeyi tanıttı.

 

Dünyanın en büyük 5 fuarı arasında yer alan İstanbul EMİTT 2018’de açılan Kemer Belediyesi standı yoğun ilgi görüyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, standa gelen ziyaretçilere ilçenin tarihi ve turistik güzellikleri hakkında bilgi veriyor.

 

ZİYARETÇİ AKINI

 

Kemer’in eski Kaymakamı, İstanbul Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner ile çok sayıda turizmci ve bürokrat Kemer standını ziyaret ederek Başkan Gül ile görüş alışverişinde bulundu.

 

‘SANATÇILARDAN ÖVGÜ’

 

Sanatçılar Mahmut Tuncer ve Latif Doğan da standı ziyaret ederek Kemer Belediye Başkan Gül ile sohbet etti. 32 yıldır Kemer’de tatil yaptığını belirten Tuncer, “Kemer’e gelen gülerek gelir, giden ağlayarak gider. Çünkü gelmek çok mutlu eder, ayrılmak zor” dedi. Latif Doğan da “Kemer muhteşem bir turizm beldesi. Sahilde denize girerken dağlarında kayak yapılabiliyor” diye konuştu. Sanatçı Ömür Göksel de Başkan Gül ile görüşmesinde Kemer’den övgü ile bahsetti.

 

‘REKOR BEKLİYORUZ’

 

Fuarda Kemer’e daha çok yerli turist gelmesi için de çalışma yapan Başkan Mustafa Gül, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği yönetim kurulu üyeleriyle fuarda stant açan seyahat acentelerini ziyaret etti. Görüşmelerinin çok verimli geçtiğini kaydeden Gül, “Bu yıl Kemer’e gelecek olan hem Rus turist sayısında, hem de yerli turist sayısında rekor artış bekliyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız aynı hızda devam edecek” diye konuştu.

 

DHA-Bölge – Türkiye-Antalya / Kemer – KEMER

KEMER BELEDIYESI, ISTANBUL'DA TUYAP FUAR VE KONGRE MERKEZI'NDE ACILAN 22. DOGU AKDENIZ ULUSLARARASI TURIZM VE SEYAHAT FUARI'NDA (EMITT) ACTIGI STANTTA ILCEYI TANITTI. SANATCI MAHMUT TUNCER KEMER STANDINI ZIYARET ETTI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYESI, ISTANBUL'DA TUYAP FUAR VE KONGRE MERKEZI'NDE ACILAN 22. DOGU AKDENIZ ULUSLARARASI TURIZM VE SEYAHAT FUARI'NDA (EMITT) ACTIGI STANTTA ILCEYI TANITTI. SANATCI LATIF DOGAN KEMER STANDINI ZIYARET ETTI.(FOTO:KEMER-DHA)

KEMER BELEDIYESI, ISTANBUL'DA TUYAP FUAR VE KONGRE MERKEZI'NDE ACILAN 22. DOGU AKDENIZ ULUSLARARASI TURIZM VE SEYAHAT FUARI'NDA (EMITT) ACTIGI STANTTA ILCEYI TANITTI. (FOTO:KEMER-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle