Hoşgeldiniz  

KEMER DOSTLUK TURNUVASI’NA HAZIR İLÇE BAYRAKLARLA DONATILDI

Semih Köken | 07 Nisan 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

KEMER DOSTLUK TURNUVASI’NA HAZIR İLÇE BAYRAKLARLA DONATILDI

Belediye Başkanımız Mustafa Gül’ün himayelerinde gerçekleştirilen Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası nedeniyle, ilçemiz bayraklarla ve afişlerle donatıldı.
Kemer Belediyesi tarafından; 8 Nisan Cumartesi günü, 09-00-17.00 saatleri arasında, Kemer Belediyesi Spor Kompleksi Emirates Arena’da düzenlenecek olan Dostluk ve Kardeşlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Antalya’daki konsolosluklar ile ilçedeki yerel idareciler arasında maçlar yapılacak.
KONSOLOSLUKLAR KATILIYOR

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gökyüzü, çim ve açık hava
Antalya Alman Konsolosluğu, Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluğu, Kazakistan Antalya Konsolosluğu ile Kemer Kaymakamlığı, Kemer Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Göç İdaresi kurumların takımları dostluk için sahaya çıkacak.
KAYBEDEN KİMSE OLMAYACAK
Turizmde bir marka olan Kemer’in şanına yakışır bir turnuva düzenlediğini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Her turizm sezonun da çok çeşitli uluslardan turist ağırlayarak adeta ‘Birleşmiş Milletler’in küçük bir modeli haline gelen Kemer ilçemizde böyle bir etkinlik gerçekleştirmenin onurunu yaşıyoruz. Bu maçların kaybedeni olmayacak. Çünkü dostluk ve kardeşlik, özetle herkes kazanacak” dedi.
TURNUVA PROGRAMI
YER: Kemer Belediyesi Spor Kompleksi
SAAT 10.00: TÜRKİYE ALMANYA KARŞILAŞMASI
SAAT 11.00: RUSYA KAZAKİSTAN KARŞILAŞMASI
SAAT 14.00: ÜÇÜNCÜLÜK VE DÖRDÜNCÜLÜK MAÇI
SAAT 15.00: KUPA MAÇI SAAT
16.00: KUPA TÖRENİ
Mustafa Gül
Kemal Yüksel
Semih Top
Nuray Minta

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle