Hoşgeldiniz  

Kemer DH’ye nöroloji uzmanı

Semih Köken | 08 Mart 2018 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer DH’ye nöroloji uzmanı

KEMER Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan nöroloji uzmanı Dr. Mecit Tuncay Epçeliden görevine başladı.

Kemer Devlet Hastanesi’ne atanan nöroloji uzmanı Dr. Mecit Tuncay Epçeliden, 1989 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Şanlıurfa Devlet Hastanesi’nde 1 yıllık mecburi hizmetinin ardından, 1994 yılında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını tamamlayarak Bucak Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.

24 yıllık görev süresinde 6 yıllık başhekimlik görevini yapan Dr. Mecit Tuncay Epçeliden, “Uzun yıllar Bucak Devlet Hastanesi’nde görev yaptım. Kemer’den, Antalya’dan ve civar ilçelerden çok hastalarım olmuştur. Özellikle beyin damar hastalıkları, Parkinson, epilepsi (sara), MS (multiple skleroz hastalığı), baş dönmeleri (vertigo), el-ayak uyuşmaları (diyabetik polinöropati), huzursuz bacak sendromları, migren ve her türlü baş ağrısı ilgi alanlarım arasındadır. Antalya Nörofizyoloji Derneği ile Türk Nöroloji Derneği üyesiyim ve aktif çalışanıyım. Yoğun bakım ve felçli hastalar konusunda başarılı çalışmalarım olmuştur. Daha önceden Kemer ve çevre il, ilçelerden beni tanıyan çok hastalarım var, elimden geldiği kadarıyla bu çevredeki hastalara hizmet vermeyi amaçlıyorum” dedi.

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi de “Uzun yıllardır Kemer Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı olan nöroloji hekimi görevine başlamıştır. Yerleşik nüfusta emekli kesimin fazla olduğu ilçemizde büyük bir ihtiyaçtı, aynı zamanda da hastanemizde bulunan Palyatif Bakım Merkezi ile Yoğun Bakım Ünitemizin de ihtiyacı giderilmiş oldu. Özelde kendisine genelde Kemer halkına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle