Hoşgeldiniz  

Kemer Devlet Hastanesi’ne İleri Teknoloji Tomografi Cihazı

Semih Köken | 21 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Devlet Hastanesi’ne İleri Teknoloji Tomografi Cihazı

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Kemer Devlet Hastanesi Görüntüleme BölümününTomografi Ünitesine alınan ileri teknolojiBilgisayarlı Tomografi cihazı hastaların hizmeti sunuldu.

Bilgisayarlı Tomografi Cihazı hakkında bilgi veren Kemer Devlet Hastanesi Görüntüleme Merkezi Sorumlusu Radyoloji Uzmanı Dr. Mahmut Gazi Yılmaz; “Hastalıkların tedavisi için görüntü almada kullanılan Bilgisayarlı Tomografi Cihazıözellikle çocuk hastalarımızda önem arz ederek, minimum dozda yüksek kaliteli görüntü elde etmemizi sağlıyor, bu da hastalığın teşhisinde bize oldukça yüksek başarılar sağlıyor” dedi.

Bilgisayarlı Tomografi Cihazının hızlı çekim, daha az radyasyon vekaliteli görüntü gibi avantajları sayesindehasta randevu sürelerinin kısalacağına değinen Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi ise ; “İlçemiz değişken nüfusa sahip, özellikle yaz sezonunda tatil amaçlı turistlerin gelmesi nüfusun birkaç kat artmasına ve hareketli nüfusun fazla olmasına neden oluyor. Son teknolojiyle donatılmış hasta güvenliğini de esas alanminimum dozda yüksek kaliteli görüntüler elde eden bu cihaz sayesinde gerek Kemer’de yaşayan vatandaşlarımız gerekse turizm amaçlı Kemer’e gelen ve tatil esnasında rahatsızlanan bireylerinhastalıklarının teşhisinde ve dolayısıyla tedavisinde büyük fark yaratılacağına inanıyorum. Bu cihazı hastanemize kazandıran Sağlık Bakanlığı’na ve Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine şahsım, personelim ve Kemer halkım adına çok teşekkür ederim” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle