Hoşgeldiniz  

Kemer Devlet Hastanesine “Has Bahçe”

Semih Köken | 14 Haziran 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Devlet Hastanesine “Has Bahçe”

Kemer Devlet Hastanesinde hasta, hasta yakınları ve personele yönelik, “Has Bahçe” adıyla dinlenme alanı yapıldı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan açıklamaya göre, Kemer Devlet Hastanesinde hastane blokları arasında bulunan boş alana, hasta, hasta yakınları ve personelin kullanacağı, eski evlerde bulunan “iç bahçe” modeli örnek alınarak, “Has Bahçe” adıyla dinlenme alanı oluşturuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Yılmaz Çiftçi, bir sağlık kurumunda kaliteli, etkin ve verimli bir sağlık hizmetinin sunulmasının önemli olduğunu belirtti.

Çalışan personelin memnuniyetinin, moral ve motivasyonunun yüksek olmasıyla ilişkili olduğuna dikkati çeken Çiftçi, şunları kaydetti:

“Bu bağlamda personelimizin motivasyonun arttırılması, çalışanlar arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla hastane fiziki ortamında bazı düzenlemeler yaptık. Bu doğrultuda da hastane bahçesine dinlenme alanı oluşturduk. Ayrıca hastane yönetimi olarak, hasta memnuniyetiyle personel memnuniyetinin de bir bütün olduğunun farkındayız. Bu sebeple hem sağlık çalışanlarımızın molalarında kaliteli vakit geçirebilmeleri, dinlenebilmeleri, hem de hasta ve hasta yakınlarımızın sağlık hizmeti almak için hastanemize geldiklerinde hastane bahçemizde dinlenip randevularının gelmesini bekleyebilecekleri bir bahçe oluşturduk.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle