Hoşgeldiniz  

Kemer Devlet Hastanesine ataması yapılan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Alan görevine başladı.

Semih Köken | 21 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Devlet Hastanesine ataması yapılan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Alan görevine başladı.

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ ne bağlı Kemer Devlet Hastanesine ataması yapılan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aydın Alan görevine başladı.

Hasta kabulüne başlayan Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Alan “Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. 2011 yılında Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde ihtisasımı tamamlayarak, Erzurum Palandöken Devlet Hastanesinde göreve başladım ve daha sonra buraya atamam yapıldı. Kemer’ e başlamamdan dolayı çok mutluyum. İmkanlarımız dahilinde burada yaşayan halkın göz hastalıkları ile ilgili her türlü problemlerinde hem poliklinik hem de cerrahi açıdan eksikliklerimizi giderip en kısa sürede cerrahi anlamda da en iyi hizmeti vermeyi umuyorum” dedi.

Kemer Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Yılmaz Çiftçi “ Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Aydın Alan’ ın hastane ekibine katıldığı için çok mutlu olduğumu, kendisinin önceki çalıştığı Erzurum Devlet Hastanesinde çok başarılı operasyonlar yaptığını biliyoruz. Çok yakın zamanda bizim hastanemizde de bu çalışmalarına başlayacağını umuyorum. Bilindiği üzere Göz Hastalıkları konusunda uzun zamandır geçici görevle hizmet vermeye çalışıldı. Bu günden sonra Göz Hastalıkları ile ilgili yapılabilecek birçok hizmeti vereceğiz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle