Hoşgeldiniz  

KEMER DEVLET HASTANESİNDEKİ TAŞERONLARIN KADRO SEVİNCİ

Semih Köken | 05 Ocak 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

KEMER DEVLET HASTANESİNDEKİ  TAŞERONLARIN KADRO SEVİNCİ

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi ve beraberindeki hastane yönetimi hastanede taşeron işçisi olarak çalışanlar ile bir araya geldi.

Antalya Milletvekili Gökçen Erdoğan Enç ve Kemer Ak Parti İlçe Teşkilatı katıldığı kutlamada konuyla ilgili olarak 24 Aralık 2017 tarihinde Resmi Gazete de yayımlanan 696 sayılı K HK alt işveren işçilerinin kamuda istihdamı için yapılan düzenlemenin 2 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girdiğini belirten Antalya Milletvekili Gökçen Erdoğan Enç “taşeron işçisi, Türkiye’nin büyük bir sorunuydu, hükümetimiz, bu problemini çözdü. Bunun gururunu yaşıyoruz” dedi.

Başhekim Çiftçi “Taşeron işçisi artık kendisini daha güvende hissedecek ve kendilerini devletin bir işçisi olarak hissettiklerinden dolayı kurumuna daha bağlı olacak ve işlerini daha güzel yapacaktır. Bu kapsamda özellikle Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizim kültürümüzde acıların paylaşılarak azalacağını sevinçlerin ise yine paylaştıkça çoğalacağını biliriz. Bu sebeple bu mutlu günümüzü izinle paylaşıyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle