Hoşgeldiniz  

KEMER DEVLET HASTANESİ’NDE İLK BEBEK HEYECANI

Semih Köken | 03 Mart 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Antalya’nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan 52 yataklı devletHastanesinin yeni binasında ilk bebek heyecanı yaşandı.
Kemer’de bir organizasyon firmasının kurucu ortakları olan Tuğba Okudan ve eşi Ziya Okudan, bebeklerini dünyaya getirmek için 2011’de temel atma törenini organize ettikleri Kemer Devlet Hastanesi’ni seçti. Dün akşam saatlerinde hastaneye yatan Tuğba Okudan, bu Sabah06:10 sıralarında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.
Anne-babasının, ilk Türk devletinin kurucusu kabul edilen mitolojik önderden esinlenerek Oğuz Kağan ismini verdikleri bebek, 46 santimetre boyunda ve 3 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya geldi. Bir sağlık sorunu bulunmayan Oğuz Kağan bebek, anneannesi Suzan Alev Can ile babaannesi Hatice Okudan’ın himayesinde keyifle uyudu.
Anne Tuğba Okudan, Kemer Devlet Hastanesi’nde doğum yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Özel hastane kalitesinde hizmet verileceği söyleniyordu, hem personel, hem doktor hem de hastanenin sağladığı konfor olarak, özel hastaneyi hiçbir şekilde aratmıyor. Herkese tavsiye ederim” diye konuştu.fft256_mf7630463

 

KAYNAK MİLLİYETCOMTR

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle